AltcoinSICAK GELİŞME: Bitcoin Borsası Binance, Bu Kripto Projesine Yatırım Yaptı!

SICAK GELİŞME: Bitcoin Borsası Binance, Bu Kripto Projesine Yatırım Yaptı!

Binance Labs, bir RWA projesi olan OpenEden'a yatırım yaptığını paylaştı.

Takip et blank

Binance bir süredir yapay zeka ve gerçek dünya varlıklarının tokenizasyonu (RWA) üzerine yatırım yapıyor. Kısa bir süre önce gelen bilgilere göre ise dev kripto para borsası Binance‘in yatırım kolu Binance Labs, bir RWA projesi olan OpenEden‘a yatırım yaptı.

Binance Labs’ın OpenEden’a yaptığı yatırımın miktarı açıklanmadı. İşte Binance Labs’ın konu ile ilgili paylaştığı duyuru metni:

“Binance’in risk sermayesi ve kuluçka kolu olan Binance Labs, yeni bir finansal sisteme köprü oluşturan gerçek dünya varlıkları (“RWA”) tokenizasyon yatırım platformu OpenEden’e yatırım yaptı.

  • penEden, Singapur’un Para Otoritesi lisanslı bir fon yönetimi şirketi ve tam kapsamlı bir tokenizasyon teknoloji şirketidir.
  • OpenEden’in tokenize ABD Hazine Bonosu Fonu (“TBILL”), Moody’s’ten “A” notu alan ilk ve tek tokenize Hazine bonosu ürünüdür ve ABD dışında türünün en büyüğüdür.”

Binance Labs’ın Yatırım Direktörü Andy Chang, bu yatırım hakkında şu sözleri aktardı:

  • “Binance Labs, anlamlı ve sürdürülebilir teknolojiler aracılığıyla Web3’teki bir sonraki fırsat dalgasının kilidini açan projelere destek sağlıyor.
  • OpenEden’in, stablecoin’lerin ve RWA’ların artan benimsenmesinden yararlanmak için iyi bir konumda olduğuna inanıyoruz ve bu yolculukta onlara katılmaktan heyecan duyuyoruz.”

OpenEden’in Kurucu Ortağı Jeremy Ng ise Binance Labs’ın son hamlesini şu sözlerle özetledi:

  • “Tokenize edilmiş gerçek dünya varlıklarının büyümesini desteklerken, Web3 alanında lider olan Binance Labs’ın desteğini almaktan mutluluk duyuyoruz.
  • Onların desteği, yerel getirileri gerçek dünya getirileriyle harmanlama çabalarımızı hızlandırmamıza güç veriyor; bu da DeFi’deki getirileri istikrara kavuşturmaya yardımcı olacak ve kurumsal likiditeyi merkezi olmayan platformlara getirmek için yollar oluşturacak.”

*Son gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

SON DAKİKA: ABD’de Kritik Enflasyon Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Bugün itibariyle kripto para sektörünün ve geleneksel finans piyasalarının gündeminde ABD'den gelecek olan enflasyon verileri yer alıyordu. ABD Merkez Bankasının (FED) para politikası ve...

Dev Bitcoin Borsası, Bu 9 Altcoin’i Delist Etme Kararı Aldı!

En önemli kripto para borsalarından bir tanesi olan KuCoin, GEM altcoin'lerin ticaretini yapmak isteyen kullanıcıların uğrak noktası olmaya devam ediyor. Bir süredir ise popüler...

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Delist Etme Kararı Aldı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı altcoin delist ve listeleme kararları ile kripto gündemine geliyor. Her ne kadar Binance'in spot ve vadeli...

Türk Bitcoin Fenomeni Kemal, Bu 18 Altcoin’de Ciddi Yükselişler Bekliyor!

Türk kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Ninja Squad kurucusu Kemal Hiçyılmaz (Crypto Kemal), paylaştığı analizlerle yatırımcıların dikkatini çekiyor. Uzun yıllardır...

SICAK GELİŞME: İngiltere Hükümetinden Bitcoin ve Altcoin’lere Güzel Haber Geldi!

İngiltere hükümeti kısa bir süre önce kripto paralar, değiştirilemez token'lar (NFT'ler) ve tokenleştirilmiş gerçek dünya varlıkları (RWA'lar) dahil olmak üzere dijital varlıkların yasal statüsüne...

Binance, Litecoin (LTC), APT, ENA ve Bu 5 Altcoin Hakkında Duyuru Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile altcoin yatırımcılarının dikkatini üzerine çekiyor. Her ne kadar son günlerde kripto severler daha çok...