AltcoinBitcoin Analisti Capo: Bu Olmazsa Altcoin Satışına Başlayacağım!

Bitcoin Analisti Capo: Bu Olmazsa Altcoin Satışına Başlayacağım!

Altcoin'leri değerlendiren Capo, piyasa hakkında önemli veriler paylaştı.

Takip et blank

Yaptığı yorumlar ile kripto para sektörünün gündemine gelen popüler analist Crypto Capo, bugün itibariyle de uzun bir analiz paylaştı. Lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) yanı sıra altcoin’leri değerlendiren Capo, yatırımcıların dikkatini çekti.

Crypto Capo, piyasanın önümüzdeki günlerde tekrardan artışa geçmemesi halinde altcoin’lerdeki pozisyonlarını azaltmaya başlayacağını söylüyor.

blank

Popüler analist Capo genel olarak ise altcoin’lerdeki yükseliş beklentisini koruyor gibi gözükmekte. Crypto Capo paylaştığı son raporda şu bilgilere yer verdi:

Altcoinler Mart 2024’ten bu yana düşüş trendinde. Ana soru şu: Bu, yükselişin devamı öncesi bir düzeltme mi, yoksa yeni bir ayı trendinin başlangıcı mı?

  • Altcoin piyasa değeri endeksinin daha düşük zirveler ve daha düşük dipler oluşturduğunu görüyoruz. Şu anda büyük bir destek bölgesini (mavi bölge) test ediyor. Bu destek tutarsa, yakında bir sıçrama görmeliyiz.
  • Ancak, bir trend dönüşü için yükseliş teyitlerine sahip olmak önemli. İlk teyit, daha düşük zirveleri birleştiren trend çizgisinin net bir şekilde kırılması olacaktır. İkinci teyit, yaklaşık 240-250 milyar dolar civarındaki koyu bölgenin geri kazanılması olacaktır.
  • Grafiklerde Mayıs – Temmuz 2021’de benzer bir düzeltme olduğunu görebiliriz. O düzeltmeden sonra, piyasa yeni zirvelere doğru ilerledi. O düzeltme, zaman olarak daha kısa ama fiyat açısından daha agresifti ve çoğu yatırımcıyı/ tüccarı piyasadan çıkardı. Şu anda benzer bir şey görüyoruz. Bu düzeltme, birçok kişi için zor oldu ve umutlarını tüketti.
  • Son olarak, altcoin dominansı (OTHERS.D) gerçek alt sezonunun Aralık 2020 sonunda başladığı döneme benzer modeller gösteriyor.

Kişisel olarak, hala umut vaat eden altcoinlere spot olarak yatırım yapıyorum. Henüz kaldıraç kullanmıyorum, yükseliş teyitlerini görene kadar da kullanmayacağım. Şu anki plan bu. Eğer ana destek seviyeleri tutunmaz ve piyasa önümüzdeki günlerde güç göstermezse, pozisyonlarımı azaltmaya başlayacağım.

blank

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Son Dakikalarda Yeniden Düşüşe Geçti! Neler Oluyor?

Kripto para sektöründeki kaotik süreç bugün itibariyle de devam ediyor. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin'ler dün özelinde yükselişe...

SICAK GELİŞME: SEC’in Yeni Hedefi Bu Bitcoin ve Altcoin Şirketi Oldu!

Kısa bir süre önce gelen bilgilere göre ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para danışmanlık şirketi olan Galois'e dava açtı. SEC'in açtığı...

Cardano Kurucusu Hoskinson: Artık Bitcoin’e İhtiyaç Yok, BTC Yok Olacak!

Popüler bir altcoin olan Cardano'nun (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) hash oranının yakında sert düşeceğine ve bunun sonucunda BTC...

Trump’ın Kripto Projesi, Ethereum ve Bu Altcoin’in Üzerine İnşa Edilecek!

Kısa bir süre önce paylaşılan bilgilere göre ABD Başkan Adayı Donald Trump'ın yeni kripto projesi World Liberty Financial'ın merkezi olmayan finans (DeFi) platformu, Aave...

Kripto Balinaları Bugün Bitcoin (BTC) ve Bu Altcoin’i Topluyor!

Bugün itibariyle kripto para sektöründe ani geri çekilmeler meydana geldi. Dünkü günlük kapanışın ardından sert bir satıcı baskısı ile karşı karşıya kalan lider kripto...

Bitcoin’de (BTC) Gece Operasyonu Yapıldı! Ani Düşüşün Sebebi Ne?

Kripto para sektöründeki kaotik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) halen satıcı baskısını kıramaması haliyle tüm kripto varlıkları olumsuz etkiliyor. BTC...