AltcoinSON DAKİKA: Binance'deki Bu Altcoin, Amazon Ortaklığını Duyurdu!

SON DAKİKA: Binance’deki Bu Altcoin, Amazon Ortaklığını Duyurdu!

Immutable X (IMX), Amazon Web Services (AWS) ile ortaklık kurdu.

Takip et blank

Geçtiğimiz dakikalarda gelen bilgilere göre işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance‘de listelenmiş bir proje olan Immutable X (IMX), Amazon Web Services (AWS) ile ortaklık kurdu.

Blockchain oyunlarının gelişimi ve yaygınlaşması içi AWS ile birlikte çalışacak olan Immutable X, bu ortaklık ile IMX isimli yerel kripto para biriminin yükselişe geçmesini sağladı.

Son dakikalarda IMX’in Amazon Web Services (AWS) ortaklık duyurusu ile %10’luk bir yükseliş yaşadığı görüldü. BTC‘nin sert bir düşüş yaşamaması halinde, IMX’deki yükselişler devam edebilir gibi duruyor.

blank

Immutable X (IMX), Amazon Web Services (AWS) ortaklığı ile ilgili paylaştığı duyuru metninde başlıca şu sözlere yer verdi:

“Web3 oyun endüstrisi ivme kazanmaya devam ederken, Immutable, oyun geliştirme sürecini daha güvenli, daha basit ve daha erişilebilir hale getirmek için güçlü stratejik ortaklıklar kuruyor. Immutable ana akım benimsemeyi hızlandırmak için, Amazon Web Services (AWS) ile güçlü bir işbirliği kurdu.

Amazon ile yapılan bu işbirliği sayesinde, Immutable geniş bir oyun stüdyosu potansiyel müşteri havuzuna erişim elde edecek ve başarılı iş anlaşmaları için destek alacaktır. Aynı anda, geliştiriciler ve stüdyolar web3 oyunlarının en kapsamlı platformuna ve ekosistemine erişim elde edecekler.”

Amazon Web Hizmetleri Avustralya ve Yeni Zelanda startup başkanı John Kearney, bu ortaklık ile ilgili şu sözleri aktardı:

“Günümüzde web3 oyunları, blockchain endüstrisinin en hızlı büyüyen alt sektörlerinden biri ve halihazırda dünya çapında milyonlarca oyuncu tarafından kullanılıyor.

AWS, yeni oyun stüdyolarını bünyesine katarak ve onlara AWS’nin ISV Accelerate Programı aracılığıyla kaynaklar sağlayarak Immutable’ın gelişimini güçlendirecek.”

*Son gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

Bu Dev Bitcoin Borsasının Altcoin’i, 10 Dakikada Yüzde 50 Düştü! Neler Oluyor?

Kripto para sektöründe yaşanan ani düşüşler ve tüm yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Her ne kadar bir süredir piyasadaki volatilite çok yüksek seviyeler olmasa...

Dev Bitcoin Borsası, Bu Altcoin’i Listeleyecek! İşte Detaylar…

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Bybit, son dönemde kripto piyasasının gündeminde yer alıyor. Bybit'in aldığı listeleme ve delist kararları, altcoin'lerin...

SON DAKİKA: Ethereum Kurucusu Buterin, Bu Memecoin’e Teşekkür Etti!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum'un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, attığı adımlarla kripto gündemine geliyor. Geçtiğimiz dakikalarda ise Buterin yeni bir paylaşım yaptı ve...

Santiment Uzmanları: Yeni Haftada Bitcoin ve Bu 2 Altcoin’e Yoğun İlgi var!

Başarılı bir analitik şirketi olan Santiment, bugün itibariyle yeni bir kripto para paylaştı. Son rapor özelinde yatırımcıların lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve...

SICAK GELİŞME: FTX’de Bitcoin ve Altcoin’leri Kalanlara Müjde!

Kısa bir süre önce gelen bilgilere göre ABD'deki FTX davasının hakimi, kripto para borsası FTX'in iflas planını onayladı. Bu gelişme ile birlikte FTX'in kullanıcılara...

Bir Kripto Tüccarı Ethereum (ETH) Satıp Bu Altcoin’i Topladı, Dev Kazançlar Elde Etti!

Kripto para sektöründe yatırımcıların altcoin'lere ilgisi devam ediyor. Her ne kadar altcoin'ler halen beklenen sert yükselişleri gerçekleştiremiyor olsa da, bazı düşük piyasa değerine sahip...