BorsaJustin Sun, Huobi'deki Ethereum Hırsızlığı Hakkında Konuştu! İşte O Sözler..

Justin Sun, Huobi’deki Ethereum Hırsızlığı Hakkında Konuştu! İşte O Sözler..

Huobi borsasında herhangi bir likidite sorunu var mı?

Takip et blank

Kripto para sektörünün en önemli isimlerinden bir tanesi olan Justin Sun, kısa bir süre önce yaptığı açıklama ile Huobi kullanıcılarının yüreğine su serpti. Justin Sun, Huobi borsasındaki Ethereum (ETH) hırsızlığının ardından yaşanan kayıpların karşılandığını duyurdu.

Geçtiğimiz saatlerde bazı bilgisayar korsanları Huobi borsasından 5.000 adet ETH çalmıştı. Bu yaşanan hack olayı, kripto sektörünün gündemine oturmuştu.

Kısa bir süre sonra fonların güvende olduğunu vurgulayan Sun, 8 milyon doların Huobi’ye göre büyük bir miktar olmadığını söyledi.

İşte Justin Sun’ın resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı açıklama:

“HTX (Huobi’nin yeni ismi) bir hacker saldırısı nedeniyle 5.000 ETH (8 milyon ABD Doları) tutarında kayıp yaşadı. HTX, saldırıdan kaynaklanan kayıpları tamamen karşıladı ve ilgili tüm sorunları başarıyla çözdü. Tüm kullanıcı varlıkları SAFU’dur (güvende) ve platform tamamen normal şekilde çalışmaktadır.

8 milyon dolar, kullanıcılarımızın elinde bulunan 3 milyar dolarlık varlığa kıyasla nispeten küçük bir meblağı temsil ediyor. Bu aynı zamanda HTX platformu için yalnızca iki haftalık gelir anlamına geliyor.

Saldırıyı dün yaşanan olaydan hemen sonra tespit ettik (24.09.2023 18:00 SGT) ve herhangi bir kaybı önlemek için hızlı bir şekilde harekete geçtik.

Sonuç olarak, tüm fonlar güvende ve alım satım işlemleri her zamanki gibi devam etti. Tüm sorunları derhal ele alıp çözdük ve platformu gecikmeden normal durumuna geri döndürdük.

Bilgisayar korsanını çalınan parayı iade etmeye teşvik etmek için çalınan miktarın %5’ini (400.000 ABD Doları) beyaz şapka ödülü olarak sunmaya hazırız. Bilgisayar korsanı parayı iade ederse, onu aynı zamanda HTX için beyaz şapkalı güvenlik danışmanı olarak işe alacağız.

Paranın 7 gün içinde iade edilmemesi durumunda, daha ileri adımlar atacağız ve bilgisayar korsanının bilgilerini kolluk kuvvetlerine aktaracağız.”

*Son gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

Bu Dev Bitcoin Borsasının Altcoin’i, 10 Dakikada Yüzde 50 Düştü! Neler Oluyor?

Kripto para sektöründe yaşanan ani düşüşler ve tüm yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Her ne kadar bir süredir piyasadaki volatilite çok yüksek seviyeler olmasa...

Dev Bitcoin Borsası, Bu Altcoin’i Listeleyecek! İşte Detaylar…

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Bybit, son dönemde kripto piyasasının gündeminde yer alıyor. Bybit'in aldığı listeleme ve delist kararları, altcoin'lerin...

DİKKAT: Bitcoin Borsası Binance, Bu 10 Altcoin’de Otomatik Satış Yapacak!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı altcoin delist ve listeleme kararları ile kripto gündemine geliyor. Her ne kadar Binance’in spot ve vadeli piyasada listelediği altcoin’ler sert yükselişler...

SON DAKİKA: Ethereum Kurucusu Buterin, Bu Memecoin’e Teşekkür Etti!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum'un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, attığı adımlarla kripto gündemine geliyor. Geçtiğimiz dakikalarda ise Buterin yeni bir paylaşım yaptı ve...

Santiment Uzmanları: Yeni Haftada Bitcoin ve Bu 2 Altcoin’e Yoğun İlgi var!

Başarılı bir analitik şirketi olan Santiment, bugün itibariyle yeni bir kripto para paylaştı. Son rapor özelinde yatırımcıların lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve...

SICAK GELİŞME: FTX’de Bitcoin ve Altcoin’leri Kalanlara Müjde!

Kısa bir süre önce gelen bilgilere göre ABD'deki FTX davasının hakimi, kripto para borsası FTX'in iflas planını onayladı. Bu gelişme ile birlikte FTX'in kullanıcılara...