blank

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son günlerde satıcı baskısını kırmayı başaramadı. Ripple‘a ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) davasından gelen güzel haberler dahi Bitcoin’in yukarı yönlü bir kırılım yapmasını sağlayamadı.

Son 27 gündür 29.500 – 31.500 dolar aralığında git gel yapan Bitcoin, Ripple’a SEC davasından gelen müjde sonrasında 31.800 dolara kadar yükseldi.

Bu yükseliş ile birlikte birçok kripto para yatırımcısı yeni bir boğa trendinin başlayacağına ikna olsa da, piyasa yapıcılar yine küçük yatırımcıların beklemediğini yaptı.

Bitcoin’de (BTC) Düşüşler Sertleşecek mi?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), haberimizin yazıldığı esnada 29.800 dolar seviyelerinden işlem görüyor. BTC halen 30 bin doların üzerinde kalıcı olmayı başaramadı.

Şuan itibariyle gözlemcilerin mayınlı bölge olarak adlandırdığı 29.500 – 30 bin dolar aralığında yer alan BTC, 30 bin doları geri kazanması halinde yeni yükselişler yaşayabilir.

Bitcoin’deki son durumu uzaktan izlediğimizde, 29.500 doların aşağı yönlü kırılacağı görülüyor. Bu hareketin hacimli bir kırılım olması, 27.300 dolara kadar bir düşüş getirecektir.

Piyasa yapıcıların 29.500 doların altındaki likiditeyi almak istemesi halinde ise BTC’nin 29 bin dolar seviyelerine kadar iğne atıp yükseliş yaşaması beklenmekte.

Okurlarımızın önümüzdeki günlerde gelebilecek sert hareketlerden etkilenmemeleri için kripto yatırımlarına stop koymaları önerilir.

 

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!
Önceki İçerikBitcoin Düşerken Türklerin Takibindeki Bu Altcoin’e Güzel Haber Geldi!
Sonraki İçerikBitcoin Borsası Binance’den, Bu 2 Altcoin’e Destek!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz