AnalizCryptoQuant CEO'su: "Balinalar, Bitcoin (BTC) Almak İçin Pusuda Bekliyor"!

CryptoQuant CEO’su: “Balinalar, Bitcoin (BTC) Almak İçin Pusuda Bekliyor”!

Balinalar, Bitcoin satın almak için neyi bekliyor?

Takip et blank

Kripto piyasasında daha önce görülmemiş devasa düşüşler yaşanıyor. Lider kripto para birimi olan Bitcoin, tarihindeki en çok düşüş yaşadığı aylardan bir tanesini ilerleyen saatlerde geride bırakmış olacak.

Haziran ayı itibariyle yüzde 40 oranında değer kaybeden BTC, altcoin yatırımcılarının resmen “perişan” olmasına sebebiyet verdiği görüldü.

Balinalar, Bitcoin Satın Almak İçin Doğru Zamanı Bekliyor!

Başarılı bir veri sağlayıcısı olan CryptoQuant’ın CEO’su Ki Young Ju, bugün itibariyle Bitcoin üzerindeki kritik metriklerin analizini paylaştı.

Lider kripto para birimi olan Bitcoin‘de yaşanan düşüşlerin ardından balinaların ve kurumsal yatırımcıların kripto sektörünü terk etmediğini iddia eden Ju, bu yatırımcıların ABD dolarına endeksli stablecoinler de doğru zamanı beklediklerini iddia ediyor.

Bitcoin‘in piyasa değerinin ATH seviyesinden yüzde 70 oranında düşüş yaşadığını aktaran başarılı iş insanı, stablecoinlerin piyasa değerinin ise sadece yüzde 10 düşüş yaşadığını vurgulamakta.

Aradaki yüzde 60’lık yatırımcı kesiminin Bitcoin‘i satın almak için doğru zamanı beklediğini iddia eden CryptoQuant CEO’su, borsalarda 25 milyar dolarlık bir stablecoin rezervinin olduğunu aktarmakta.

Bu rezervin ilerleyen süreçte Bitcoin‘e giriş yapmasını bekleyen Ju, kripto sektörünün güzel bir boğa sezonu daha yaşayacağını iddia ediyor.

Kritik metriklere göre Bitcoin‘in dip seviyelerde olduğunu vurgulayan devasa yatırımcı, balinaların ve kurumsal yatırımcıların BTC satın almak için halen beklemede olduğunu da aktarmakta.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

1 Yorum

  1. Naber nasılsınız? Dibi bulabilen olsa, ilk önce başka şeylerin dibi bulunurdu. Halen hileli düzende aldanmaya devam mı? Bu sistem amacına ulaştı, size döngülerin olacağına inandırdılar. Dipte al, çıkınca sat. Tabi bu zamana kadar kimse bu kadar piyasanın içinde değildi. Şimdi dipte al, düştükçe al, parayı sıfırla, sistemi kapat devri 😄 iyi aldanmalar.
    Metaverse evreni dedikleri hayal dünyası.
    Blockchain zinciri dedikleri, sizin piyasaya zincirle bağlanmanız, kurtulamamanız.
    Proje dedikleri, paranızı alma projeleri.
    Bak bakalım çevrene, 10 kişiye sor, 100 kişiye sor. Genelde kârda olan mı var. Zararda olan mı? Zengin mi olmuş? Herşeyini kaybetmiş mi?
    Sonra gel bana yorum yaz. Fazla boş yapmayın. Eski grafikleri bırak. Şimdiki ve gelecekte olana bak. Seni öldürmek isteyen ilk önce kanına girer. Şeytan gibi. Bu sistem de öyle. Aldatma, hile, spekülasyon, her türlü hortumlama var. Kazanmayı geç, paranı sabit bile tutamazsın!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

ABD’li Yatırım Şirketi Kurucusu, Bitcoin’in (BTC) Yükselişe Geçeceği Tarihi Açıkladı!

Amerikan yatırım fonu Transform Ventures'ın kurucusu Michael Terpin, Ekim ve Kasım aylarının lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) için tarihsel olarak iyi aylar olduğunu...

Crypto Capo, Bitcoin’deki Son Durumu Yorumladı! İşte BTC İçin Söyledikleri…

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Crypto Capo, yaptığı yorumlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz dönemde daha çok çöküş tahminleri ile...

Haftaya Bitcoin, ETH ve Altcoin’lerde Bu Gelişmelere Dikkat!

Kripto para sektöründe bir haftayı daha geride bırakıyoruz. Şuan itibariyle kripto yatırımcılarının gözleri artık yeni haftaya çevrildi. Yeni hafta özelinde gelecek haberler ve yapılacak...

Justin Sun, Binance’e Bitcoin (BTC) Transfer Ediyor! Sebebi Ne?

Kripto para sektörünün en önemli aktörlerinden bir tanesi olan Tron kurucusu Justin Sun, attığı adımlarla yatırımcıların dikkatini çekmekte. Birçok küçük kripto para yatırımcısı Justin...

Kripto Balinaları, Ethereum (ETH) ve Bu Popüler Altcoin’de Satış Yapıyor!

Kripto para sektöründe hafta sonu itibariyle kayda değer bir hareketlilik olmasa da, balinaların alım satımlara devam ettiği görülüyor. Bazı küçük kripto para yatırımcıları da,...

Bitcoin’de (BTC) Kritik Metrikler Tekrardan Boğaya Döndü!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) geçtiğimiz dönemde yaşadığı devasa çöküş sonrasında yaşadığı ani toparlanma, kripto para...