AnalizBitcoin'de (BTC) Patlama İçin Artık Son Saatler!

Bitcoin’de (BTC) Patlama İçin Artık Son Saatler!

Bitcoin'de aylık kapanış için artık son saatler.

Takip et blank

Bitcoin ve kripto paralar bugün itibariyle yükseliş yaşıyor. Halen BTC kadar yükselmeyi başaramayan altcoinler, ilerleyen saatlerde değer kazanmaya başlayabilir.

Kripto paralar için sancılı bir ayın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu ay itibariyle iğneler ile birlikte %35’e yakın bir düşüş yaşayan BTC, altcoinlerin ise daha önce gerilemediği seviyelere ulaşmasına neden oldu.

Salıyı çarşambaya bağlayan bu gece TSİ 03.00‘da aylık kapanış gerçekleşecek. Uzun vadeli yatırımcıların yakından takip ettiği aylık kapanış, şuan itibariyle çok olumsuz gibi gözükmekte.

Aylık kapanışın olumlu olabilmesi için lider kripto para biriminin son dip seviyesi olan 34.650 doların üzerine çıkması gerekmekte.

İlerleyen saatlerde olası yükselişlerde 34.650 dolar seviyesinin takip edilmesi gerekirken, BTC‘nin bu kadar sert değer kazanması ise beklenmiyor.

blank

2018 yılından bu yana ilk kez alçalan dip formasyonu oluşturacak olan Bitcoin, haziran ayında uzun vadeli yatırım yapan yatırımcıların satışları ile karşı karşıya kalabilir.

Her ne kadar birçok yatırımcı artık dönüş bekliyor olsa da, Bitcoin grafiği halen olumlu sinyaller vermemeye devam ediyor.

Uzun vadeli birçok yatırımcının yüksek miktarlarda Bitcoin adeti olduğu bilinmekte. Bu BTC‘lerin satışları ise lider kripto para birimine ve ona göre hareket eden altcoinlere çok büyük zararlar verebilir.

2018 yılında alçalan diplerin tescil edilmesi sonucu çok daha sert düşüş yaşayan BTC, yine böyle bir hareket gerçekleştirmesi kripto piyasasında işlem yapan birçok yatırımcının devasa zararlar etmesine neden olacak gibi gözükmekte.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

Bitcoin Yatırımcıları Dikkat: FED Yöneticileri, ABD Ekonomisini Yorumladı!

Son süreçte ABD Merkez Bankasının (FED) faiz indirimlerine halen başlamamış olması, ABD'deki resesyon korkularının artmasına sebebiyet vermişti. Bu gelişmeler ışığında geleneksel finans piyasalarında ve...

SON DAKİKA: Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Yol Haritasına Ekledi!

Kısa bir süre önce gelen bilgilere göre ABD merkezli dev kripto para borsası Coinbase, Across Protokol (ACX) isimli altcoin'i listeleme yol haritasına ekledi. Coinbase'in...

Binance’deki Bu Metaverse Altcoin’i, Samsung ile Anlaşma İmzaladı!

2021 yılındaki boğa sezonunun yıldızları metaverse altcoin'leri olmuştu. Çok sert yükselişler gerçekleştirmeyi başaran bu altcoin'ler, birçok kripto para yatırımcısının dikkatini çekmişti. Her ne kadar...

Bitcoin Borsası Coinbase’den, Bu Altcoin’e Müjdeli Bir Haber Geldi!

ABD merkezli en büyük kripto para borsası olan Coinbase, aldığı kararlar ile kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkiliyor. Popüler borsa yakın tarihli paylaştığı bir duyuruda,...

Galatasaray Başkanı Özbek, Canlı Yayında Bitcoin (BTC) Hakkında Konuştu!

Ülkemizin en büyük spor kulüplerinden bir tanesi olan Galatasaray, kısa bir süre önce başarılı zincir içi veri analitik platformu Arkham (ARKM) ile bir sponsorluk...

Piyasa Uzmanları, Bitcoin’in (BTC) ve ETH’nin Olası Fiyat Performansını Yorumladı!

Bugün itibariyle kripto para sektöründe yükselişler meydana geliyor. Her kripto varlık istenilen düzeyde artış yaşayamıyor olsa da, genel olarak pozitif hareketler yaşanmakta. Bu hareketler,...