AnalizDikkat: Borsalara Bitcoin (BTC) Girişi Başladı! Sert Düşüş mü Geliyor?

Dikkat: Borsalara Bitcoin (BTC) Girişi Başladı! Sert Düşüş mü Geliyor?

Bitcoin'de kırılım hangi yöne gelecek?

Takip et blank

Bugün itibariyle Bitcoin yükselişine devam ediyor. Lider kripto paranın değer kazanımı ise son saatlerde yavaşlamış durumda.

Birçok yatırımcı ilerleyen günlerde gelebilecek olan düşüşlerden dolayı korkuyla altcoin yatırımlarını takip etse de, lider kripto para short pozisyonları likit ederek yükselişine devam ediyor.

Son saatlerde ise dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan FTX‘e, Bitcoin aktarımları olmaya devam ediyor.

Daha önce bu denli Bitcoin girişi 15 Şubat tarihinde gerçekleşmişti. Bu aktarımların akabinde ise lider kripto para sert bir düşüş yaşadı.

Bugün itibariyle de borsalar üzerine yine benzer Bitcoin girişleri olmaya devam ediyor. Borsalara yapılan Bitcoin aktarımları çoğu zaman satış yapmak gerçekleştirildiği gözlenmekte.

blank

 

Bitcoin’de Satış Gelirse, Hangi Seviye Takip Edilmeli?

Haberimizin yazıldığı esnada 47.800 dolar seviyelerinde bulunan Bitcoin, boğa flamasının alt bandından destek almaya devam ediyor.

İlerleyen saatlerde 47.350 dolara denk gelen flamanın alt kanadını kırdığı takdirde sert düşüş yaşayabilecek olan BTC, bu seviyenin üzerinde olumlu gibi gözükmekte.

Aşağı yönlü hareketlerin başlaması halinde ise yatırımcılar Bitcoin‘in 45.000 dolar seviyelerinden destek almasını bekliyor.

Yükselişe başlamak için boğa flamasının üst bandını kırması gerek BTC, 48.600 dolar direncini geçmesiyle birlikte kademeli bir şekilde 51.000 – 52.000 dolar direnç aralığına kadar yükseliş sergileyebilir.

Okurlarımız 48.600 doların kırılımında işleme girebileceği gibi bu seviye altı stoplu bir şekilde 52.000 dolar hedef seviyesini takip edebilirler.

blank

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

Popüler Kripto Analisti: Tarih Tekerrür Ederse, Bitcoin’de (BTC) Sert Yükseliş Yaşanacak!

Popüler kripto para analisti Matthew Hyland'a göre lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) fiyat grafiği, ABD'deki önceki seçim yıllarında görülen formasyonları oluşturuyor. Hyland, yakında...

Crypto Capo: Bitcoin ve Altcoin’lerde Ani Yükselişler Kapıda!

Kripto para sektörünün popüler analistlerinden bir tanesi olan Crypto Capo, paylaştığı analizlerle kripto gündemine geliyor. Yatırımcıların yakından takip ettiği bir isim olan Capo, uzun...

Bir Kripto Tüccarı Ethereum (ETH) Satıp Bu Altcoin’i Topluyor!

Kripto para yatırımcıları balinaların attığı adımları yakından takip ediyor. Perakende yatırımcılar, balinaların alım satımlarını taklit ederek kayda değer kazançlar elde etmeye çabalamakta. Birçok küçük...

Dev Kripto Balinası, Binance’deki Bu Memecoin’i Biriktiriyor!

Kripto para sektörünün popüler memecoin'lerinden bir tanesi olan PEPE, bu yılın ilk 3 ayında çok sert yükselişler yaşadı. Bu yaşadığı dev sıçramalar sonucunda birçok...

Bitcoin ve ETH Yeniden Yükselişe Geçti! İşte En Çok Artan Altcoin’ler…

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yukarı yönlü hareketlerin meydana geldiği görülüyor. Her ne kadar sektörde kripto para yatırımcılarının uzun bir süredir arzuladığı sert yükselişler...

QCP Capital Uzmanları, Bitcoin ve ETH’de Yükseliş Bekliyor!

Kripto para sektöründe belirsiz süreç devam ediyor. Her ne kadar kripto varlıklar halen yukarı yönlü net bir trend başlatamamış olsa da, uzmanlar kripto varlıklar...