AnalizBitcoin Kahini, FED Kararı Sonrası BTC'yi Değerlendirdi!

Bitcoin Kahini, FED Kararı Sonrası BTC’yi Değerlendirdi!

45.000 dolar kırılırsa boğa başlayabilir mi?

Takip et blank

Birçok yatırımcı FED‘in aldığı faiz kararları sonrası Bitcoin ve kripto paraların nasıl hareket edeceğini merakla takip etmeye devam ediyor.

İlgili Haber
Bitcoin'de Değer Kaybının Nedeni Ortaya Çıktı! Düşüş Devam Edecek mi?

Başarılı bir analist olan Michael Van De Poppe, FED sonrası Bitcoin‘in kaybetmemesi gereken destek seviyelerini resmi Twitter ve Youtube hesabı üzerinden değerlendirdi.

FED‘in kararlarının Bitcoin ve kripto paralara çok büyük bir etkisinin olmadığını aktaran uzman analist, ilerleyen günlerde Bitcoin’de kritik seviyeleri açıkladı.

Bitcoin İçin Kritik Seviyeler Neler?

Yayın saati itibariyle 40.300 dolar seviyelerinde konumlanan lider kripto para, kritik bir destek noktasına doğru düşmeye devam ediyor.

Bitcoin‘in de sonra saatlerde başlayan bu düşüş hareketinin 39.700 dolar seviyesine kadar devam edebileceğini düşünen analist, bu destek noktasının ise asla kaybedilmemesi gerektiğini aktarmakta.

39.700 doların kaybedilmesiyle birlikte yavaş yavaş yükselen diplerin yok olacağına inanan Poppe, böyle bir hareketi ise sat sinyali olarak yorumluyor.

Yatırımcılar arasında “Bitcoin Kahini” olarak tanınan Michael, 39.700 doların kırılmasıyla birlikte lider kripto paranın kısa sürede 38.000 dolara kadar düşüş yaşayacağına inanmakta.

39.700 dolar desteğinden bir sıçrama beklediğini dile getiren Poppe, güzel bir bounce hareketinin gelmesiyle birlikte 45.000 doların denenmesinde bir sorun olmadığını söylemekte.

45.000 doların ilerleyen günlerde kırılmasıyla birlikte Bitcoin ve kripto paraların tekrardan boğa sezonuna girebileceğini aktaran Poppe, Bitcoin’in hareketlerinin 39.700 – 45.000 dolar arasında bir süre akümüle olabileceğine inanmakta.

Okurlarımız başarılı analistin yorumlarını daha detaylı incelemek isterlerse, ilgili bağlantıya göz atabilirler:

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

ABD’li Yatırım Şirketi Kurucusu, Bitcoin’in (BTC) Yükselişe Geçeceği Tarihi Açıkladı!

Amerikan yatırım fonu Transform Ventures'ın kurucusu Michael Terpin, Ekim ve Kasım aylarının lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) için tarihsel olarak iyi aylar olduğunu...

Crypto Capo, Bitcoin’deki Son Durumu Yorumladı! İşte BTC İçin Söyledikleri…

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Crypto Capo, yaptığı yorumlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz dönemde daha çok çöküş tahminleri ile...

Haftaya Bitcoin, ETH ve Altcoin’lerde Bu Gelişmelere Dikkat!

Kripto para sektöründe bir haftayı daha geride bırakıyoruz. Şuan itibariyle kripto yatırımcılarının gözleri artık yeni haftaya çevrildi. Yeni hafta özelinde gelecek haberler ve yapılacak...

Justin Sun, Binance’e Bitcoin (BTC) Transfer Ediyor! Sebebi Ne?

Kripto para sektörünün en önemli aktörlerinden bir tanesi olan Tron kurucusu Justin Sun, attığı adımlarla yatırımcıların dikkatini çekmekte. Birçok küçük kripto para yatırımcısı Justin...

Kripto Balinaları, Ethereum (ETH) ve Bu Popüler Altcoin’de Satış Yapıyor!

Kripto para sektöründe hafta sonu itibariyle kayda değer bir hareketlilik olmasa da, balinaların alım satımlara devam ettiği görülüyor. Bazı küçük kripto para yatırımcıları da,...

Bitcoin’de (BTC) Kritik Metrikler Tekrardan Boğaya Döndü!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) geçtiğimiz dönemde yaşadığı devasa çöküş sonrasında yaşadığı ani toparlanma, kripto para...