Bitcoin (BTC)Kraken, Ukraynalı Müşterilerine 10 Milyon Dolarlık Bitcoin Bağışlıyor!

Kraken, Ukraynalı Müşterilerine 10 Milyon Dolarlık Bitcoin Bağışlıyor!

Kraken borsasından Ukrayna'ya büyük yardım.

Takip et blank

Dünyanın en büyük borsalarından bir tanesi olan Kraken, Rusya’nın Ukrayna işgaline sessiz kalmayarak yardım kampanyası başlattı.

Ukraynalı müşterileri için büyük bir yardım kampanyasını başlattığını duyuran ünlü borsa, bu dağıtımdan sadece Ukrayna’da hesap açan vatandaşların yararlanabileceğini söylüyor.

9 Mart tarihinden önce Ukrayna’da Kraken borsa hesabı açan kullanıcılar, ilerleyen günlerde dağıtıma başlanacak olan 1000 dolarlık Bitcoin’e sahip olacak.

Yatırımcılar bu dağıtılan Bitcoin’leri kayıtsız şartsız satış işlemini gerçekleştirip banka hesaplarına çekebileceği gibi uzun vadede cüzdanlarında tutup çok daha fazla değerlenmesini de bekleyebilirler.

Ünlü Kraken borsası bağış kapmayasını resmi Twitter hesabı üzerinden duyururken şu sözlere yer verdi:

“Hem Ukrayna’daki hem de Rusya’daki müşterilerimize ihtiyaç duyulan bir zamanda kritik finansal hizmetler sunmaya devam etmeyi umuyoruz.”

“Kripto paralar, özellikle dünya çağında birçok kişinin artık geleneksel bankalara güvenemeyeceği bir zamanda önemli bir insani araç olmayı sürdürüyor”

Hem Ukraynalı hem de Rus kullanıcılarına ihtiyaçları olduğunu söyleyen Kraken, onlarında bu zor durumu karşısında kayıtsız kalmayacaklarını vurguladı.

Kripto paraların, geleneksel bankaların güvensiz hale geldiği son günlerde vatandaşlar için önemli bir insani araç olduğunu aktaran borsa, ilerleyen günlerde çok daha büyük yardım kampanyaları düzenlemesi beklenmekte.

Ukrayna’da gerçekleşen zulüm karşısında kripto topluluğu sessiz kalmamaya devam ediyor.

Ukrayna için rekor seviyelere ulaşan kripto para bağışında bulunan yatırımcılar, orada bulunan vatandaşların bir nebzede olsa daha huzurlu günler geçirmesi için çabalamaya devam etmekte.

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

ABD’li Yatırım Şirketi Kurucusu, Bitcoin’in (BTC) Yükselişe Geçeceği Tarihi Açıkladı!

Amerikan yatırım fonu Transform Ventures'ın kurucusu Michael Terpin, Ekim ve Kasım aylarının lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) için tarihsel olarak iyi aylar olduğunu...

Crypto Capo, Bitcoin’deki Son Durumu Yorumladı! İşte BTC İçin Söyledikleri…

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Crypto Capo, yaptığı yorumlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz dönemde daha çok çöküş tahminleri ile...

Kripto Balinaları, Ethereum (ETH) ve Bu Popüler Altcoin’de Satış Yapıyor!

Kripto para sektöründe hafta sonu itibariyle kayda değer bir hareketlilik olmasa da, balinaların alım satımlara devam ettiği görülüyor. Bazı küçük kripto para yatırımcıları da,...

Binance’deki Bu Popüler Altcoin’in Ekibi, Kendi Ürününde Satış Yapıyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan SushiSwap (SUSHI), son süreçte kripto piyasasının gündeminden düştü. Önceki dönemlerde çok daha fazla...

Bitfinex Uzmanları, Bitcoin (BTC) Hakkında Yeni Bir Rapor Paylaştı!

Popüler kripto para borsası Bitfinex'deki analistler, lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) güvenilir bir finansal varlık olduğuna inanıyor. Uzmanlara göre Bitcoin'in (BTC) değeri, dünyada...

Piyasa Uzmanları, Bitcoin ve ETH’deki Gidişatı Yorumladı! İşte Veriler…

Kripto para sektöründe geçtiğimiz hafta fazlasıyla çalkantılı geçti. Çok sert düşüş ve yükselişler gerçekleştiren lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), birçok yatırımcısının ilgisini üzerine...