BorsaYatırımcılar Dikkat: Binance Borsasında Sıcak Saatler!

Yatırımcılar Dikkat: Binance Borsasında Sıcak Saatler!

Binance, anlaşmalar imzalamaya devam ediyor!

Takip et blank

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, 17 Şubat 2022 itibariyle çok sıcak saatler geçirmeye devam ediyor.

Gelişmeleri birbiri ardına duyuran Binance’in, bugün itibariyle gerçekleşen olaylarının tamamını bir yazı altında toplayarak okurlarımıza sunmak istedik.

Binance Bazı İşlem Çiftlerini Kaldırırken, TRY Pariteleri Ekliyor!

Binance bir süredir hacimsiz kalan işlem çiftlerini borsasından kaldırmaya başladığını Twitter hesabı üzerinden duyurmuştu.

İlgili Haber
Yatırımcılar Dikkat: Binance 3 Tane İşlem Çiftini Delist Ediyor!

Bu duyuru ardından ise işler büyümeye devam etti etti. Bugün itibariyle Binance, KMD/ETH, MDX/BNB, QLC/ETH, SPELL/BTC ve TORN/BNB spot işlem çiftlerini kaldırırken SPELL/BTC marjin çiftine de son verdi.

Bu işlem çiftlerinin kaldırılmasını ardından ise borsaya 4 adet yeni işlem çifti eklendi. AXS/TRY, DAR/TRY, IDEX/BNB ve NEAR/TRY eklenen yeni işlem çiftleri olurken 3 tanesinin TRY paritesi olması dikkat çekti.

Binance, İsrail’de Faaliyetlerini Askıya Almak Zorunda Kaldı!

Binance, İsrail’in Sermaye Piyasası Kurumu’nun yaptığı incelemeler ardından büyük bir sorun ile karşılaştı. Borsa lisanlarında problem olan Binance’in faaliyetlerine İsrail’de askıya alındı.

İsrail’in en büyük haber kaynaklarından olan Globes’in haberine göre ülkede bulunan kripto borsalarının lisanslanmasından sorumlu olan İsrail Sermaye Piyasası Kurumu, Binance’ın yatırımlarını netleştirmesini istedi. Ayrıca kurum bazı hizmetleri askıya aldı.

Binance, Faster Payment Services İle Ortaklık İmzaladı!

Avrupa’daki regülatörlerin saldırısından dolayı ödeme altyapısının büyük bir kısmını kaybeden Binance, tekrardan Avrupa’ya yönelmeye karar verdi.

İngiltere’nin Faster Payment Services (FPS) ağı ile ortaklık anlaşması imzaladığını duyuran Binance, İngiltere’nin finansal regülatörü FCA‘nın ise tepkileriyle karşılaştı.

Ortaklık sayesinde artık İngiliz kullanıcılar direkt olarak borsaya kendi para birimi olan Sterlin’i göndererek yatırım yapabilecekler. Bu yatırımları yerel banka hesaplarından yapabilecek olan İngilizler gelişmelerden memnun gözükmekte.

Öte yandan, BTC’deki Düşüş yayın saati itibarıyla en düşük 40.750 dolar olarak tescillendi. Ancak, kritik destek olan 40.000 dolar desteği aşırı yük altında kaldı. Bu desteğin kırılması, ayı piyasasına bir adım daha atmamızı sağlayabilir.

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

ABD’li Yatırım Şirketi Kurucusu, Bitcoin’in (BTC) Yükselişe Geçeceği Tarihi Açıkladı!

Amerikan yatırım fonu Transform Ventures'ın kurucusu Michael Terpin, Ekim ve Kasım aylarının lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) için tarihsel olarak iyi aylar olduğunu...

Crypto Capo, Bitcoin’deki Son Durumu Yorumladı! İşte BTC İçin Söyledikleri…

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Crypto Capo, yaptığı yorumlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz dönemde daha çok çöküş tahminleri ile...

Kripto Balinaları, Ethereum (ETH) ve Bu Popüler Altcoin’de Satış Yapıyor!

Kripto para sektöründe hafta sonu itibariyle kayda değer bir hareketlilik olmasa da, balinaların alım satımlara devam ettiği görülüyor. Bazı küçük kripto para yatırımcıları da,...

Bitcoin’de (BTC) Kritik Metrikler Tekrardan Boğaya Döndü!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) geçtiğimiz dönemde yaşadığı devasa çöküş sonrasında yaşadığı ani toparlanma, kripto para...

Bitfinex Uzmanları, Bitcoin (BTC) Hakkında Yeni Bir Rapor Paylaştı!

Popüler kripto para borsası Bitfinex'deki analistler, lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) güvenilir bir finansal varlık olduğuna inanıyor. Uzmanlara göre Bitcoin'in (BTC) değeri, dünyada...

Binance’deki Bu Popüler Altcoin’in Ekibi, Kendi Ürününde Satış Yapıyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan SushiSwap (SUSHI), son süreçte kripto piyasasının gündeminden düştü. Önceki dönemlerde çok daha fazla...