AnalizBitcoin'de Kurumsal Yatırımcı Artıyor Ama Fiyat Düşüyor!

Bitcoin’de Kurumsal Yatırımcı Artıyor Ama Fiyat Düşüyor!

Bitcoin'e kurumsal yatırımcıların ilgisi artıyor!

Takip et blank

Dünyaca ünlü analiz firması Santiment, Bitcoin’in ağ etkinlik oranlarını inceledi. Şaşırtıcı sonuçlar elde eden şirket kurumsal yatırımcıların Bitcoin’i tercih ettiğini vurguluyor.

Santiment, perşembe gününden itibaren Bitcoin aktif adres sayısının katlanarak büyüdüğünü söylüyor. 1.02 milyon barajının geçildiğini vurgulayan şirket, günlerdir Bitcoin’in 1 milyon barajının üzerinde olduğunu söylemekte.

Ünlü analiz firması Santiment, Bitcoin aktif adres sayısı hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“Bu eşiğin (1 milyon) üç gün üst üste aşıldığı son zamanda, Bitcoin’in değeri 56.000 ila 57.000 dolar arasında olduğu 1-3 Aralık arası dönemiydi”

Bitcoin’in daha önce 1 milyon barajı üzerinde 3 gün kaldığı zamanlarda 56.000 – 57.000 dolar seviyesinde olduğunu vurgulayan şirket, ağ oranlarıyla fiyatın ters hareket ettiğini söylemekte.

Bu gelen düşüşlerin Bitcoin ve borsalar üzerinde üretilen korku atmosferinden dolayı olduğunu açıklayan şirket, ilerleyen günlerde Bitcoin’de yükseliş bekliyor.

blank

Bir başka kripto analiz firması olan IntoTheBlock ise kurumsal yatırımcıların Bitcoin’e akın etmeye başladığını söylemekte.

Bitcoin’in 100.000 doların üzerindeki transferlerini kurumsal yatırım olarak tanımlayan IntoTheBlock, bu transferlerin son günlerde artışa geçtiğini açıkladı:

“Bitcoin bu hafta kurumsal faaliyetlerde güçlü bir artış kaydetti ve 100.000 doların üzerindeki işlemlerde 1.5 trilyon doların üzerinde transfer yapıldı”

Bu hafta Bitcoin’de 1.5 trilyon doların üzerinde kurumsal yatırımcı faaliyeti gerçekleştiğini aktaran şirket, kurumsal yatırımcıların Bitcoin’e olan ilgisinin artmaya devam etmesi halinde sert yükselişlerin gelebileceğini söylemekte.

Bitcoin yayın saati itibariyle 42.500 dolar seviyelerinde yer alırken, yaşadığı düşüşlerin ardından bir toparlanma hareketi gerçekleştirmek adına çabalıyor gibi gözükmekte.

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

Bitcoin Borsası OKX Bu 6 Altcoin’i Delist Etti, Ani Düşüşler Yaşandı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan OKX, paylaştığı duyurular ile kripto varlıkların fiyatını etkileyebiliyor. Son dönemde birçok altcoin delist kararı paylaşan OKX, platformundan altcoin kaldırmaya devam...

SICAK GELİŞME: Binance’de Listeli Bu Altcoin Hacklendi, Ani Düşüş Yaşandı!

Son dakikalarda paylaşılan bilgilere göre Binance'de listelenmiş bir altcoin Radiant Capital'in (RDNT) BSC sözleşmesi hacklendi. Blok zincir uzmanları bu yapılan saldırı sonucunda 16 milyon...

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Listeleyeceğini Paylaştı!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile kripto varlıkların fiyatını etkiliyor. Binance’in listelediği altcoin‘ler çok sert yükselişler gerçekleştirirken, delist ettiği kripto varlıklarda...

Crypto Capo: Yakında Bitcoin ve Altcoin’lerde Çöküş Yaşanabilir!

Popüler kripto para analistlerinden bir tanesi olan Crypto Capo, paylaştığı kripto varlık analizleri ile gündeme geliyor. Uzun bir süredir piyasada yükseliş bekleyen Capo, son...

Bernstein Uzmanları: Bu Olursa, Bitcoin (BTC) 90 Bin Dolara Yükselebilir!

Başarılı bir araştırma şirketi olan Bernstein'daki uzmanlar, son paylaştığı raporda lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) fiyatındaki artışın, Donald Trump'ın 4 Kasım seçimlerinden sonra...

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’deki İsim Değişikliğini Destekliyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla kripto piyasasının gündeminde yer alıyor. Popüler borsa bugün itibariyle ise Kaia (KLAY) isimli altcoin‘in Kaia (KAIA) olarak yeniden...