Bitcoin (BTC)ABD Doğruladı; Rusya - Ukrayna Savaşı Başlıyor! Bitcoin'e Etkisi Ne Olur?

ABD Doğruladı; Rusya – Ukrayna Savaşı Başlıyor! Bitcoin’e Etkisi Ne Olur?

Savaş ihtimali, Bitcoin için ayı sezonunun başlangıcı olabilir mi?

Takip et blank

Dünya an itibariyle savaş kelimesiyle çalkalanmaya başladı. Uzun süredir gündemde olan Rusya – Ukrayna savaşı başlıyor gibi gözükmekte.

ABD’nin en önemli gazetecilerinden bir tanesi olan Nick Schifrin, resmi Twitter hesabı üzerinden “ABD kulislerinde Rusya’nın savaşı başlatacağı fikri” ağır basmaya başladığını duyurdu.

Son dakika olarak Twitter hesabından duyurularda bulunan Nick Schifrin’in ABD kulislerinde bir kaynağı olduğu düşünülmekte.

“ABD, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ukrayna’yı işgal etmeye karar verdiğine ve bu kararı Rus ordusuna iletildiğine inanıyor. üç ABD’Lİ ve  üst düzey savunma yetkilisi bana bunu söyledi”

ABD kulislerinin savaşın başlayacağına inandığını aktaran Nick, bu bilgileri ise 3 tane üst düzey savunma yetkilisinden aldığını söylüyor.

Vladamir Putin‘in Ukrayna’yı işgal etme kararı verdiğini öğrenen Nick, bu kararın Rus ordusuna iletildiğini ve Ukrayna sınırına doğru 100.000 askerin aktarımının başlatıldığı söylentileri, ABD medyasında yer almakta.

Ukrayna medyasında yer alan bilgilere göre ise savaş tam anlamıyla başlıyor. An itibariyle ise olası Rusya – Ukrayna savaşı için NATO olağanüstü bir toplantı yaptığı söylenmekte.

Milliyet’in haberine göre ise an itibariyle ABD 3 tane savaş gemisini Ukrayna sularına gönderdi. Bununla birlikte Polonya’ya binlerce asker gönderimi yapan ABD, savaşın her an başlayacağını düşünmekte.

Rus Askeri Rob Lee, Savaş Alanından Görüntü Aktardı!

Eski Rus askeri ve şuan gazetecilik yapan Rob Lee ise savaş alanından görüntüleri resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştı:

Bir çok görüntü paylaşan Rob Lee, Rusya’nın bütün gücüyle Ukrayna sınırına doğru ilerlediğini doğrulamakta.

Bitcoin’e Etkisi Ne Olur?

Bir çok savaş tecrübesi olan analist, böyle bir ortamda Rusya – Ukrayna sıcak savaşının başlamasını beklememekte. NATO ve ABD’nin sıcak savaşa izin vermeyeceğini düşünen savaş analistleri her ihtimalin göz önünde bulundurulması gerektiğini düşünüyor.

Bitcoin yayın saati itibariyle serbest düşüşüne devam ediyor. An itibariyle 42.500 dolar seviyelerinde bulunan Bitcoin, olası savaş çıkma haberini, anında fiyatlamış gibi gözükmekte.

ABD ve NATO’nun araya girerek sıcak savaşı engellemesi durumunda tekrar yükselişe başlayabilecek olan Bitcoin, sıcak savaşın başlaması durumunda ise olası dünya savaşı ihtimaline karşın çok büyük düşüşler yaşayabilir.

Okurlarımızı an be an bilgilendirdiğimiz bu zor gecede, yatırımlarına stop koymadan hareket dahi etmemelerini öneriyoruz!

*Yatırım kararlarınız bizzat kendiniz alınız.

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

Bitcoin Borsası OKX Bu 6 Altcoin’i Delist Etti, Ani Düşüşler Yaşandı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan OKX, paylaştığı duyurular ile kripto varlıkların fiyatını etkileyebiliyor. Son dönemde birçok altcoin delist kararı paylaşan OKX, platformundan altcoin kaldırmaya devam...

SICAK GELİŞME: Binance’de Listeli Bu Altcoin Hacklendi, Ani Düşüş Yaşandı!

Son dakikalarda paylaşılan bilgilere göre Binance'de listelenmiş bir altcoin Radiant Capital'in (RDNT) BSC sözleşmesi hacklendi. Blok zincir uzmanları bu yapılan saldırı sonucunda 16 milyon...

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Listeleyeceğini Paylaştı!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile kripto varlıkların fiyatını etkiliyor. Binance’in listelediği altcoin‘ler çok sert yükselişler gerçekleştirirken, delist ettiği kripto varlıklarda...

Crypto Capo: Yakında Bitcoin ve Altcoin’lerde Çöküş Yaşanabilir!

Popüler kripto para analistlerinden bir tanesi olan Crypto Capo, paylaştığı kripto varlık analizleri ile gündeme geliyor. Uzun bir süredir piyasada yükseliş bekleyen Capo, son...

Bernstein Uzmanları: Bu Olursa, Bitcoin (BTC) 90 Bin Dolara Yükselebilir!

Başarılı bir araştırma şirketi olan Bernstein'daki uzmanlar, son paylaştığı raporda lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) fiyatındaki artışın, Donald Trump'ın 4 Kasım seçimlerinden sonra...

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’deki İsim Değişikliğini Destekliyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla kripto piyasasının gündeminde yer alıyor. Popüler borsa bugün itibariyle ise Kaia (KLAY) isimli altcoin‘in Kaia (KAIA) olarak yeniden...