AnalizBaşarılı Analist, Bitcoin (BTC) ve Ethereum'u (ETH) Değerlendirdi!

Başarılı Analist, Bitcoin (BTC) ve Ethereum’u (ETH) Değerlendirdi!

Cred, "BTC'nin 45.500'ü ETH'nin ise 3310 doları kırması gerek"!

Takip et blank

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Cred, Bitcoin ve Ethereum’un son yükseliş hareketlerini değerlendirdi.

Bitcoin ve Ethereum’un bugüne kadar güzel ve sağlıklı bir yükseliş yaptığını bildiren Cred, bugünden sonra gelebilecek direnç kırılımlarının artık piyasada bulunan ayı trendini değiştireceğini söylemekte.

Bitcoin’in 45.500 dolar seviyelerinden tekrar tekrar reddedilmesi ardından sert bir düşüş hareketinin gelebileceğini söyleyen Cred, Bitcoin’in 38.000 – 40.000 dolar aralığında yatay hareket etmesini bekliyor.

“BTC/USD, 40.000 dolarlık alanda çoklu zaman dilimi direncine yaklaşıyor. Tıpkı 30.000 dolarda çok fazla destek çakışması olduğu gibi 40.000 dolarda da direnç çakışması var.”

“Spesifik olarak, 46.000-47.000 dolar, aylık aralığın orta noktasıdır. Son olarak, zaman zaman incelediğimiz yavaş hareket eden trend metriklerinin (21 haftalık hareketli ortalama, 50 haftalık hareketli ortalama ve 200 günlük hareketli ortalama) tümü 50.000 dolar civarında kümeleniyor.”

blank

Ethereum Kırılımı Hangi Yöne Yapacak?

Kripto piyasasının en büyük altcoini olan Ethereum’uda değerlendiren Cred, 3050 – 3310 dolar aralığını ETH için kritik bir bölge olarak yorumladı:

“3050-3310 doların üzerinde bir yükseliş, 4000 dolardaki net hedefe ulaştıracak. ETH Geri çekilirse, 2700 dolarda makul bir alım yapılabilir.”

“ancak böyle bir geri çekilme seviyesinin devam etmesi için eğilimin çok güçlü olması gerekir. Aksi takdirde, gözümüz test edilmemiş düşük seviye olan 1900 dolarda olacak.”

Ethereum’un 3050 – 3310 dolar aralığını yukarı yönlü kırması durumunda 4000 dolar direnç seviyesine kadar gidebileceğini düşünen Cred, aşağı yönlü bir kırılımla kademeli olarak 2700 dolara ve ardından 1900 dolar seviyelerine bir geri çekilme yaşayabileceğini ifade etti.

blank

Ethereum yayın saati itibariyle 3090 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor ve Bitcoin ise 43.540 dolar seviyelerinde yer alıyor.

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

Bitcoin Borsası OKX Bu 6 Altcoin’i Delist Etti, Ani Düşüşler Yaşandı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan OKX, paylaştığı duyurular ile kripto varlıkların fiyatını etkileyebiliyor. Son dönemde birçok altcoin delist kararı paylaşan OKX, platformundan altcoin kaldırmaya devam...

SICAK GELİŞME: Binance’de Listeli Bu Altcoin Hacklendi, Ani Düşüş Yaşandı!

Son dakikalarda paylaşılan bilgilere göre Binance'de listelenmiş bir altcoin Radiant Capital'in (RDNT) BSC sözleşmesi hacklendi. Blok zincir uzmanları bu yapılan saldırı sonucunda 16 milyon...

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Listeleyeceğini Paylaştı!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile kripto varlıkların fiyatını etkiliyor. Binance’in listelediği altcoin‘ler çok sert yükselişler gerçekleştirirken, delist ettiği kripto varlıklarda...

Crypto Capo: Yakında Bitcoin ve Altcoin’lerde Çöküş Yaşanabilir!

Popüler kripto para analistlerinden bir tanesi olan Crypto Capo, paylaştığı kripto varlık analizleri ile gündeme geliyor. Uzun bir süredir piyasada yükseliş bekleyen Capo, son...

Bernstein Uzmanları: Bu Olursa, Bitcoin (BTC) 90 Bin Dolara Yükselebilir!

Başarılı bir araştırma şirketi olan Bernstein'daki uzmanlar, son paylaştığı raporda lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) fiyatındaki artışın, Donald Trump'ın 4 Kasım seçimlerinden sonra...

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’deki İsim Değişikliğini Destekliyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla kripto piyasasının gündeminde yer alıyor. Popüler borsa bugün itibariyle ise Kaia (KLAY) isimli altcoin‘in Kaia (KAIA) olarak yeniden...