AnalizShiba Inu (SHIB) Yükselişini Yaptı, Sıra Dogecoin'de (DOGE) mi?

Shiba Inu (SHIB) Yükselişini Yaptı, Sıra Dogecoin’de (DOGE) mi?

Shiba Inu yükseldi, sıra Dogecoin'de mi?

Takip et blank

Kripto piyasasının ünlü meme tokenleri olan Shiba Inu ve Dogecoin, son aylarda korele şekilde hareket etmeye devam ediyordu.

Bitcoin’in yükselişe başlamasıyla sert bir şekilde yükseliş yapan Shiba Inu, yatırımcılarına %90’dan fazla kazanç getirmiş durumda. Shiba Inu’nın bu yükselişi ardından gözler Dogecoin’e çevrildi.

Shiba Inu Yükselişe Devam Edecek mi?

Yayın saati itibariyle 0.00003372 dolar seviyelerinde bulunan Shiba Inu, aritmatic grafikte bulunan düşen trendini kırmasının ardından volatil mumlar ile yükseliş yaşadı.

Bu yükseliş momentumu ile birlikte 0.00002900 – 0.00003200 dolarda bulunan direnç aralığının da üzerine çıkmayı başaran Shiba Inu, halen bu direnç aralığı üzerinde günlük kapanış yapamamış durumda.

Bugün itibariyle yaşadığı %7’lik yükseliş ile direncini kırmayı başaran Shiba Inu, bu direnç seviyesi üzerinde akümüle olmayı başardığı takdir de bir diğer direnç seviyesi olan 0.00003996 dolara kadar bir yükseliş yaşayabilir.

blank

Dogecoin, Kama Formasyonunu Kırabilecek mi?

Shiba Inu’nın yükselişi ardından kripto piyasasında gözler Dogecoin’e dönmüş durumda. Günlük grafikte alçalan kama formasyonu bulunan DOGE, bu formasyon kırılımıyla birlikte güzel yükselişler yaşayabilir.

Yayın saati itibariyle 0.1595 dolar seviyelerinde bulunan DOGE, ilerleyen günlerde SHIB gibi formasyon kırılımı yapması beklenebilir. DOGE’de 0.1774 – 0.1923 dolar aralığında kırılacak olan formasyon ardından sert yükselişler gelebilir.

Alçalan kama formasyonu olarak nitelendirilen formasyon, bir bullish patern olmasıyla yatırımcıları heyecanlandırıyor. Yukarı yönlü kırılması muhtemel olan formasyon, kırılım ardından grafiğimizde belirttiğimiz mavi bayraklı hedef seviyelerine bir yükseliş yaşayabilir.

Formasyonun kırılması ardından yatırım yapabilecek olan okurlarımız, trend çizgisi altına sarktığı takdirde stop olarak yatırımlarında bulunan riski minimalize edebilirler.

blank

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

ABD’li Yatırım Şirketi Kurucusu, Bitcoin’in (BTC) Yükselişe Geçeceği Tarihi Açıkladı!

Amerikan yatırım fonu Transform Ventures'ın kurucusu Michael Terpin, Ekim ve Kasım aylarının lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) için tarihsel olarak iyi aylar olduğunu...

Crypto Capo, Bitcoin’deki Son Durumu Yorumladı! İşte BTC İçin Söyledikleri…

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Crypto Capo, yaptığı yorumlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz dönemde daha çok çöküş tahminleri ile...

Kripto Balinaları, Ethereum (ETH) ve Bu Popüler Altcoin’de Satış Yapıyor!

Kripto para sektöründe hafta sonu itibariyle kayda değer bir hareketlilik olmasa da, balinaların alım satımlara devam ettiği görülüyor. Bazı küçük kripto para yatırımcıları da,...

Binance’deki Bu Popüler Altcoin’in Ekibi, Kendi Ürününde Satış Yapıyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan SushiSwap (SUSHI), son süreçte kripto piyasasının gündeminden düştü. Önceki dönemlerde çok daha fazla...

Bitfinex Uzmanları, Bitcoin (BTC) Hakkında Yeni Bir Rapor Paylaştı!

Popüler kripto para borsası Bitfinex'deki analistler, lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) güvenilir bir finansal varlık olduğuna inanıyor. Uzmanlara göre Bitcoin'in (BTC) değeri, dünyada...

Piyasa Uzmanları, Bitcoin ve ETH’deki Gidişatı Yorumladı! İşte Veriler…

Kripto para sektöründe geçtiğimiz hafta fazlasıyla çalkantılı geçti. Çok sert düşüş ve yükselişler gerçekleştiren lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), birçok yatırımcısının ilgisini üzerine...