HaberlerMetaverse Arsa Satışlarında, Türkler İlk Sırada!

Metaverse Arsa Satışlarında, Türkler İlk Sırada!

Türkler metaverse evreninde hızlı alımlara devam ediyor..

Takip et blank

Tüm yatırımcıların çılgın kazanç hayalleriyle bir şeyler satın aldığı metaverse evreninde, şimdi de uzayda arsa satışları başladı. Türklerin uzayda arsa satın alımlarında ilk sırada yer aldığı söyleniyor. Milliyet‘te yer alan bir habere göre geleceğin interneti olarak görülen metaverse’de arsa satışları Mars‘a kadar uzanmış durumda.

USMVerse adlı blochain tabanlı oyun platformunun Mars’ı simüle ederek, arsa satışlarına başladığı belirtiliyor.

Metaverse Arsa Satışları Mars’a Sıçradı

Metaverse evrenindeki dijital arsa satın alımları, son dönemlerde oldukça popüler bir hale geldi. Geleceğin teknolojisi olarak görülen bu alanda, bir çok insan şimdiden yerini hazırlamak istiyor.

Dolayısı ile talebin devasa boyutlara ulaşması, arz sıkıntısını da beraberinde getirdi. Ancak, bu hiç sorun değil. Çünkü, insanoğlunun gözü hep yükseklerde ve şimdi de gözü gerçek dünyada olduğu gibi metaverse dünyasında da uzaya dikmiş durumda.

Universal Metaverse Mars (USMVerse) platformu Mars gezegenini simüle etti. Sanal arsa satın alımlarının son dönemlerde çok popüler olması ile insanların bu platformu akın ettiği ve uzayda arsa satın aldığı söyleniyor.

Arsa satışları Türkiye’de de popüler bir metaverse tokeni olan Radyo Caca ile satıldığı söylenmekte. Arsa fiyatları ise 11.000 TL ile 40.000 TL arasında değiştiği belirtiliyor.

Oxyai Kurucusu Ali Erhan Tamer metaverse’de arsa satın alan yatırımcıların gerçek arsa değil NFT aldıklarını söyleyerek şu önemli tavsiyelerde bulundu..

”Çoğu insan NFT token aldığının farkında değil. Arsa denilen şey teknik olarak bir NFT’yi temsil ediyor. Bunu alırken hikayesine bakmak lazım. Geleceğinde nasıl bir ekonomi var? Ne vaat ediyor?”

”O almaya çalıştığınız sanal gayrimenkullerde ve arsalarda nasıl etkinlikler olacak, yatırımcısı kim? bunlar önemli sorular..”

“İnsanların bunların fiziki bir arsa olmadığının farkına varması gerekiyor.”

“Bir şey trend oldu diye hemen atlamamak gerekiyor. Artık bunlar Mars’a da çıktı. İnsanlar yatırımlarını detaylı araştırma sonrası yapmalı.”

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

Haftaya Bitcoin, ETH ve Altcoin’lerde Bu Gelişmelere Dikkat!

Kripto para sektöründe bir haftayı daha geride bırakıyoruz. Şuan itibariyle kripto yatırımcılarının gözleri artık yeni haftaya çevrildi. Yeni hafta özelinde gelecek haberler ve yapılacak...

Bitcoin ve Altcoin’lerde Haftalık Kapanış Öncesi Ani Düşüşler Yaşanıyor! Son Durum Ne?

Kripto para sektöründe hafta sonlarında genel olarak yatay hareketler meydana gelse de, bugün durumlar değişti. Haftalık kapanış öncesinde hareketlenen lider kripto para birimi Bitcoin...

Justin Sun, Binance’e Bitcoin (BTC) Transfer Ediyor! Sebebi Ne?

Kripto para sektörünün en önemli aktörlerinden bir tanesi olan Tron kurucusu Justin Sun, attığı adımlarla yatırımcıların dikkatini çekmekte. Birçok küçük kripto para yatırımcısı Justin...

Crypto Capo, Bitcoin’deki Son Durumu Yorumladı! İşte BTC İçin Söyledikleri…

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Crypto Capo, yaptığı yorumlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz dönemde daha çok çöküş tahminleri ile...

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Olacak! İşte Veriler…

Kilit açılımları kripto varlıkların fiyat hareketlerini derinden etkileyebiliyor. Altcoin’ler genellikle piyasaya yeni arz girişi nedeniyle satış baskısı ile karşılaşmakta. Kripto para yatırımcıları da bu sebepten...

Bitcoin’de (BTC) Kritik Metrikler Tekrardan Boğaya Döndü!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) geçtiğimiz dönemde yaşadığı devasa çöküş sonrasında yaşadığı ani toparlanma, kripto para...