AltcoinSantiment'e Göre Bu Altcoin Dipte: Smooth Love Potion (SLP) Analizi!

Santiment’e Göre Bu Altcoin Dipte: Smooth Love Potion (SLP) Analizi!

SLP dip yapmış olabilir mi?

Takip et blank

Kripto analitik firması Santiment, aylardır düşmeye devam eden Smooth Love Potion’un ilerleyen günlerde dip yaparak yükselebileceğini açıkladı.

Ethereum tabanlı bir oyun altcoini olan SLP,  Axie Infinity Metaverse oyununu oynayan bütün kullanıcılara, yaptıkları görevler başına bedava bir şekilde dağıtılıyordu. Bu dağıtım sonrası SLP satış yiyerek sert düşüşler yaşadı.

Kullanıcılar oyunda dijital canavarlar kurarak SLP kazanmaya devam ederken, borsa üzerinden SLP yatırımı yapmış yatırımcılar ise yaşanan düşüşler ile mağdur olmaya devam ediyor.

Bir çok analistin “SLP Delist Edilsin” çağrısına kulak asmayan Binance, SLP’yi delist etmeyerek ve yeni yatırımcıların da SLP yatırımı yaparak mağduriyet yaşamasına sebep olmaya devam etti.

Ünlü analiz firması Santiment, %97 düşüş yaşamış olan SLP hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“SLP, 0.0088 dolar! bu fiyat, Bir yıldan daha kısa bir süre önce tüm zamanların en yüksek seviyesinden neredeyse 44 kat. ”

“Bunun SLP sahipleri için oldukça acı verici olduğunu söyleyebiliriz. Ve eğer gerçekten öyleyse, muhtemelen yakınlarda bir yerde güzel şekillendirilmiş bir dip olabilir.”

Bu yaşanan düşüşlerin yatırımcılar için acı verici olduğunu vurgulayan Santiment, ilerleyen günlerde SLP’de dip seviyesinin gelebileceğini düşünüyor.

Yaşanan düşüşlere rağmen SLP’nin zincir üzerinde bir yükseliş sinyali verdiğini açıklayan Santiment, şu sözleri aktardı:

 “Geçen haftalarda zincir içi SLP aktivitesinde güçlü bir artış görüyoruz. Ayrıca fiyatla farklılaştığını da fark edebilirsiniz.”

“Fiyat düşmeye devam ederken, her gün daha fazla adres SLP ile etkileşime giriyor. Kendi başına ve oldukça yukarı yönlü bir sapma.”

Her gün daha fazla adresin SLP ile etkileşime girdiğini aktaran Santiment, bu aktarımların Axie Infinity Metaverse oyunuyla alakalı olmadığını düşünerek ilerleyen günlerde yükseliş bekliyor.

blank

“SLP Balinaları Varlıklarını Arttırmaya Devam Ediyor”!

100.000 dolardan fazla değerde SLP tutan balina adreslerini de inceleyen Santiment, bu balina adreslerinin Kasım ayından bu yana SLP biriktirdiklerini ve satın aldıkları SLP’leri ise satmadıklarını vurgulamakta.

 “Burada yalnızca en zengin grup seçildi, SLP’de 100.000 dolardan sahip olanlar. görünüşe göre Kasım ayından bu yana SLP biriktiriyorlar. Fiyat ne olursa olsun, balinalar varlıklarını artırmaya devam ediyor.”

blank

Yayın saati itibariyle 0.0107 dolar seviyelerinde bulunan SLP, Bitcoin’in yükseliş yaşamasının ardından dip seviyesinden %40’lık bir yükseliş yaşadı.

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

Bitcoin Borsası OKX Bu 6 Altcoin’i Delist Etti, Ani Düşüşler Yaşandı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan OKX, paylaştığı duyurular ile kripto varlıkların fiyatını etkileyebiliyor. Son dönemde birçok altcoin delist kararı paylaşan OKX, platformundan altcoin kaldırmaya devam...

SICAK GELİŞME: Binance’de Listeli Bu Altcoin Hacklendi, Ani Düşüş Yaşandı!

Son dakikalarda paylaşılan bilgilere göre Binance'de listelenmiş bir altcoin Radiant Capital'in (RDNT) BSC sözleşmesi hacklendi. Blok zincir uzmanları bu yapılan saldırı sonucunda 16 milyon...

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Listeleyeceğini Paylaştı!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile kripto varlıkların fiyatını etkiliyor. Binance’in listelediği altcoin‘ler çok sert yükselişler gerçekleştirirken, delist ettiği kripto varlıklarda...

Crypto Capo: Yakında Bitcoin ve Altcoin’lerde Çöküş Yaşanabilir!

Popüler kripto para analistlerinden bir tanesi olan Crypto Capo, paylaştığı kripto varlık analizleri ile gündeme geliyor. Uzun bir süredir piyasada yükseliş bekleyen Capo, son...

Bernstein Uzmanları: Bu Olursa, Bitcoin (BTC) 90 Bin Dolara Yükselebilir!

Başarılı bir araştırma şirketi olan Bernstein'daki uzmanlar, son paylaştığı raporda lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) fiyatındaki artışın, Donald Trump'ın 4 Kasım seçimlerinden sonra...

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’deki İsim Değişikliğini Destekliyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla kripto piyasasının gündeminde yer alıyor. Popüler borsa bugün itibariyle ise Kaia (KLAY) isimli altcoin‘in Kaia (KAIA) olarak yeniden...