AnalizMatthew Hyland, Bitcoin'in Yükselişini Yorumladı!

Matthew Hyland, Bitcoin’in Yükselişini Yorumladı!

Başarılı analist, yükselişin başlayacağına inanıyor!

Takip et blank

Yatırımcıların yakından takip ettiği bir isim olan Matthew Hyland, Bitcoin’in 4 Ocak tarihinde yaşadığı sert yükselişleri değerlendirdi.

Günlerdir yükseliş senaryosu hakkında takipçilerine uyarılarda bulunan Matthew, bu tahmin ve analizlerinde başarılı olmuş gibi gözüküyor. Hadi gelin birlikte Matthew bundan sonrası için ne düşünüyor beraber göz atalım:

En Büyük Gösterge Nasdaq 1997 – 1999 Grafiği Olabilir mi?

Bitcoin’in son günlerde küresel piyasalarla olan korelasyonunu bir çok yatırımcı yakından takip ediyor ve şikayet ediyordu. BTC’nin küresel piyasalarla korele olması aslında varoluşsal amacına aykırı bir tutumdu.

Menkul kıymetler için alım – satım fiyatlarının gösterildiği bir grafik olan Nasdaq, 1997 – 1999 yılında Bitcoin’e çok benzer grafik oluşturmuştu. Bu grafiğe göre kırılım yapan Nasdaq çok sert yükselmişti.

Bitcoin’de dün yaşanan yükseliş ardından kırılım seviyesine gelmiş durumda. Burada bir kırılım gerçekleşmesiyle beraber Nasdaq grafiği gibi bir yükseliş yapabilecek olan Bitcoin, bu seviyeden reddedilir ise yeni dip arayışına girebilir.

Milyonluk Soru: Bitcoin, “Running Flat” mi Yoksa “Expanded Flat” mi Yapıyor?

Üst seviye teknik analistlerin son günlerde tartıştığı bir konu olan Bitcoin, “Running Flat mi yoksa Expanded Flat mi yapıyor ?” sorusuna başarılı analistin cevabı, Running Flat oldu.

Her 2 teoride de Bitcoin’in sert yükselişi var ancak bir teori olan Expanded Flat’e göre BTC 33.000 doların altında bir dip daha yaptıktan sonra büyük yükselişine başlayacak, Running Flat’e göre ise Bitcoin sert yükselişine şimdi başlıyor.

“Boğa Kesişimi Gelmek Üzere”!

Bitcoin’in geçtiğimiz zamanlarda yaşanan ralliler öncesi 3 günlük MACD indikatöründe bir kesişim bulduğunu takipçilerini aktaran başarılı analist, bu indikatör üzerinde halen böyle bir kesişimin gerçekleşmediğini söyledi.

Kesişimin halen gerçekleşmemesine rağmen MACD çizgilerinin birbirlerine çok yakın olduğunu aktaran Matthew, ilerleyen günlerde böyle bir kesişim geldiği takdirde takipçilerine aktaracağını söyledi.

*Yatırım kararlarınız kendiniz alınız!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

Bitcoin Borsası OKX Bu 6 Altcoin’i Delist Etti, Ani Düşüşler Yaşandı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan OKX, paylaştığı duyurular ile kripto varlıkların fiyatını etkileyebiliyor. Son dönemde birçok altcoin delist kararı paylaşan OKX, platformundan altcoin kaldırmaya devam...

SICAK GELİŞME: Binance’de Listeli Bu Altcoin Hacklendi, Ani Düşüş Yaşandı!

Son dakikalarda paylaşılan bilgilere göre Binance'de listelenmiş bir altcoin Radiant Capital'in (RDNT) BSC sözleşmesi hacklendi. Blok zincir uzmanları bu yapılan saldırı sonucunda 16 milyon...

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Listeleyeceğini Paylaştı!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile kripto varlıkların fiyatını etkiliyor. Binance’in listelediği altcoin‘ler çok sert yükselişler gerçekleştirirken, delist ettiği kripto varlıklarda...

Crypto Capo: Yakında Bitcoin ve Altcoin’lerde Çöküş Yaşanabilir!

Popüler kripto para analistlerinden bir tanesi olan Crypto Capo, paylaştığı kripto varlık analizleri ile gündeme geliyor. Uzun bir süredir piyasada yükseliş bekleyen Capo, son...

Bernstein Uzmanları: Bu Olursa, Bitcoin (BTC) 90 Bin Dolara Yükselebilir!

Başarılı bir araştırma şirketi olan Bernstein'daki uzmanlar, son paylaştığı raporda lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) fiyatındaki artışın, Donald Trump'ın 4 Kasım seçimlerinden sonra...

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’deki İsim Değişikliğini Destekliyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla kripto piyasasının gündeminde yer alıyor. Popüler borsa bugün itibariyle ise Kaia (KLAY) isimli altcoin‘in Kaia (KAIA) olarak yeniden...