AnalizWill Clemente, "Balinalar Bitcoin'de Bu Trendi Takip Ediyor"

Will Clemente, “Balinalar Bitcoin’de Bu Trendi Takip Ediyor”

Will Clemente, boğa için 40.000 doların kırılması gerektiğini düşünüyor!

Takip et blank

Ünlü zincir üstü analisti olan Will Clemente, 1.000 adetten fazla Bitcoin tutan cüzdanların bu trendi ve göstergeleri takip ettiğini duyurdu.

Blockware Intelligence’a röportaj veren Will, 69.000 dolar zirvesinin ardından, büyük Bitcoin balinalarının satış yaptığını duyurmuştu. Son günlerde ise bu hesapların tekrar BTC yatırımlarını arttırdıklarını vurguladı.

Will Clemente Bitcoin balinalarının hareketleri hakkında şu sözleri vurguladı:

“Balinalar Eylül ayından beri satış yapıyorlardı, ancak görünüşe göre bu hafta sonunda varlıklarını artırıyorlar. Alımlar Bu şekilde devam ederse büyük boğa geliyor.”

blank
Bitcoin Balina Bakiyeleri

Başarılı analist, CoinBase‘de artışa geçtiğini vurgulayan Bitcoin balinalarının artık, BTC’ye sağlam destek vermesi gerektiğini düşünüyor. Ne olursa 30.000 dolar desteğinin kırılmaması gerektiğini vurgulayan Will, şu sözleri aktardı:

“40.000 dolarlık desteğin altına düştükten sonra, Bitcoin şimdi sert bir direnç seviyesi olarak 40.000 dolar ile karşı karşıya.”

“Aşağıda bulunan, destek bir kaç zaman diliminde 30.000 dolar olarak kalıyor, ancak o alan şimdilik ön planda görünmüyor.”

40.000 dolar güçlü destek seviyesinin kaybedilmesinin ardından bu seviyenin artık sert bir direnç seviyesine dönüştüğünü aktaran Will, ilerleyen günlerde büyük düşüşler gelmesi durumunda 30.000 dolar desteğini işaret ediyor.

Çok büyük Bitcoin bulunduran cüzdanların 30.000 dolar desteğini ne olursa olsun ayılara bırakmayacağını düşünen Clemente, 33.000 dolar desteğinden pek umutlu değil.

blank

Yayın saati itibariyle 38.000 doların üzerinde tutunmayı başaran Bitcoin, halen çok kritik seviyelerde yer almakta. Bitcoin’de ne zaman sert yükselişlerin başlayacağını merak eden okurlarımız ise ilgili habere göz atabilirler:

İlgili Haber
Bitcoin'de (BTC) Bu Seviye Geçilirse, Boğa Başlayabilir!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

Bitcoin Borsası OKX Bu 6 Altcoin’i Delist Etti, Ani Düşüşler Yaşandı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan OKX, paylaştığı duyurular ile kripto varlıkların fiyatını etkileyebiliyor. Son dönemde birçok altcoin delist kararı paylaşan OKX, platformundan altcoin kaldırmaya devam...

SICAK GELİŞME: Binance’de Listeli Bu Altcoin Hacklendi, Ani Düşüş Yaşandı!

Son dakikalarda paylaşılan bilgilere göre Binance'de listelenmiş bir altcoin Radiant Capital'in (RDNT) BSC sözleşmesi hacklendi. Blok zincir uzmanları bu yapılan saldırı sonucunda 16 milyon...

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Listeleyeceğini Paylaştı!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile kripto varlıkların fiyatını etkiliyor. Binance’in listelediği altcoin‘ler çok sert yükselişler gerçekleştirirken, delist ettiği kripto varlıklarda...

Crypto Capo: Yakında Bitcoin ve Altcoin’lerde Çöküş Yaşanabilir!

Popüler kripto para analistlerinden bir tanesi olan Crypto Capo, paylaştığı kripto varlık analizleri ile gündeme geliyor. Uzun bir süredir piyasada yükseliş bekleyen Capo, son...

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’deki İsim Değişikliğini Destekliyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla kripto piyasasının gündeminde yer alıyor. Popüler borsa bugün itibariyle ise Kaia (KLAY) isimli altcoin‘in Kaia (KAIA) olarak yeniden...

Bernstein Uzmanları: Bu Olursa, Bitcoin (BTC) 90 Bin Dolara Yükselebilir!

Başarılı bir araştırma şirketi olan Bernstein'daki uzmanlar, son paylaştığı raporda lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) fiyatındaki artışın, Donald Trump'ın 4 Kasım seçimlerinden sonra...