AltcoinElon Musk Coinlerinde Son Durum: DOGE, SHIB ve FLOKI Teknik Analizi

Elon Musk Coinlerinde Son Durum: DOGE, SHIB ve FLOKI Teknik Analizi

DOGE, SHIB ve FLOKI daha düşmeye devam edecek mi?

Takip et blank

Kripto piyasasında sert çöküşler gelmeye devam ediyor. Bitcoin sert bir şekilde aşağı giderken yanında bütün altcoinleride sürüklüyor.

Bitcoin boğa piyasasına girdiğinde sert yükselen meme tokenlerinin, ilerleyen günlerde karşılaşabileceği senaryolara gelin birlikte göz atalım:

DOGE İçin Kritik Seviyeler Neler?

Yayın saati itibariyle 0.1313 dolar seviyelerinde bulunan Dogecoin, 1 hafta içerisinde %50’den fazla düşüş yaşadı. Kritik destek seviyesi olan 0.1426 doların altına sarkan DOGE, fibonacci 0.618 desteği olan 0.1337 dolar ve 0.1358 dolar üzerinde günlük kapanış yapması gerekiyor.

Böyle bir kapanış halinde tekrardan üst direnç seviyelerini deneyebilecek olan DOGE, fibonacci 0.618 desteği olan 0.1337 dolar ve 0.1358 dolar üzerinde kalamaması durumunda 0.085 dolar seviyelerine kadar çok daha sert düşebilir.

blank

Shiba Inu İçin Kritik Seviyeler Neler?

Yayın saati itibariyle 0.00001985 dolar seviyelerinde bulunan SHIB, düşen trendini kıramadığı için alt destekleri deniyordu. Bu denemelerin ardından Bitcoin’in de satış yemesiyle desteğini kıran SHIB sert düşüş yaşadı.

0.00001787 dolar destek seviyesinin halen üzerinde bulunan SHIB, 0.5 fibonacci seviyesi olan 0.00002093 doların altında bulunması büyük tehlike oluşturuyor. 0.618 fibonacci düzeltme seviyesine kadar geri çekilmesi beklenen SHIB, 0.00001534 dolar seviyelerinden yükselişine başlayabilir.

blank

Floki Inu İçin Kritik Seviyeler Neler?

Yayın saati itibariyle 0.0000000176 WETH seviyesinde bulunan FLOKI, kararsız bir bölgede yer alıyor. Dolar cinsinden grafiğinin çok kısıtlı olduğu Floki Inu’yı, Wrapped Ether değeri karşısında incelemek daha doğru olacak.

Dolar karşısında en dip seviyesi olan 0.00005776 destek seviyesini kıran FLOKI, WETH karşısında kararsız bir bölgede yer almakta. 0.0000000200 WETH direnç değerini kırması durumunda yükseliş yaşaması beklenebilir.

0.0000000125 WETH değeri altında kapanışlar yapması durumunda çok daha sert düşebilecek olan FLOKI,  Ethereum’un da yapacağı hareketlerden doğrudan etklileniyor gibi gözükmekte.

blank

Her ne kadar Dogecoin 9 yıldır kripto piyasasında bulunsa da, Shiba Inu bir çok altcoinin piyasa değerini geçmiş ve ilk 10 kripto parayı zorluyor. FLOKI’de diğer meme tokenler gibi sert yükselişler yaşasa da, halen meme tokenlerin çok volatil ve tehlikeli olduğunu unutmamak gerek.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

Bitcoin Borsası OKX Bu 6 Altcoin’i Delist Etti, Ani Düşüşler Yaşandı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan OKX, paylaştığı duyurular ile kripto varlıkların fiyatını etkileyebiliyor. Son dönemde birçok altcoin delist kararı paylaşan OKX, platformundan altcoin kaldırmaya devam...

SICAK GELİŞME: Binance’de Listeli Bu Altcoin Hacklendi, Ani Düşüş Yaşandı!

Son dakikalarda paylaşılan bilgilere göre Binance'de listelenmiş bir altcoin Radiant Capital'in (RDNT) BSC sözleşmesi hacklendi. Blok zincir uzmanları bu yapılan saldırı sonucunda 16 milyon...

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Listeleyeceğini Paylaştı!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile kripto varlıkların fiyatını etkiliyor. Binance’in listelediği altcoin‘ler çok sert yükselişler gerçekleştirirken, delist ettiği kripto varlıklarda...

Crypto Capo: Yakında Bitcoin ve Altcoin’lerde Çöküş Yaşanabilir!

Popüler kripto para analistlerinden bir tanesi olan Crypto Capo, paylaştığı kripto varlık analizleri ile gündeme geliyor. Uzun bir süredir piyasada yükseliş bekleyen Capo, son...

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’deki İsim Değişikliğini Destekliyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla kripto piyasasının gündeminde yer alıyor. Popüler borsa bugün itibariyle ise Kaia (KLAY) isimli altcoin‘in Kaia (KAIA) olarak yeniden...

Piyasa Uzmanları, Bitcoin (BTC) ve Altcoin’lerdeki Son Gelişmeleri Yorumladı!

Son süreçte kripto para sektöründe yeniden artışlar yaşanmaya başladı. Bu son yükselişler, tekrardan piyasaya olan ilgiyi artırdı. Her ne kadar altcoin‘ler halen kripto yatırımcılarını...